Actie

ONZE LAATSTE NIEUWSBRIEF

Helaas, helaas….we mogen nóg niet behandelen.

Hoe kunnen wij je tóch helpen?
We hebben enkele mogelijkheden bedacht:

Om de haren in het gezicht te verwijderen, hebben wij nu een handig harsapparaat inclusief hars en strips gevonden voor maar €25.
We zullen instructies geven, zodat jij (of een huisgenoot) de haartjes perfect kunt verwijderen.

Mocht je interesse hebben, laat het ons zo snel mogelijk weten.

 
Om de wenkbrauwen te verven leveren wij voor €10 de bij jou passende kleur verf en waterstofperoxide. Zo krijg je weer kleur en uitdrukking in het gezicht.
Bij dit setje geven we natuurlijk een gebruiksaanwijzing en handige tips.

Durf je het toch niet aan? Dan hebben wij altijd nog onze mooie wenkbrauwpoeders om wat kleur aan te brengen
(PuiPui €18,50).
 
Voor het epileren van de wenkbrauwen hebben we enkele tips.

De haartjes die duidelijk niet in het model horen, weghalen met een pincet.
Om duidelijker te zien wat het model is, kun je de wenkbrauwen kleuren met poeder (bijv. oogschaduw) of potlood. De kleur hiervan maakt niet uit als het alleen gaat om model bepalen.

Zijn de wenkbrauwen ook nog borstelig; lange haren, die alle kanten op pieken? Kam de haren dan naar boven en knip ze af. Wanneer je de bovenste lijn van de wenkbrauw aanhoudt bij het knippen, worden de haren nooit te kort.
 
Voor de droge en ruwe handen hebben we een nieuw handmasker van Mooya voor slechts €10.

Eerst trek je de handschoenen aan die doordrenkt zijn met vochtherstellende en helende ingrediënten. Na 20 tot maximaal 30 minuten verwijder je de handschoenen en breng je het serum aan dat erbij in de verpakking zit.

Tip: voor nog beter resultaat: eerst de handen scrubben. Voor nog langer resultaat: mellow bamboo handcream van Cenzaa erbij bestellen
(tube 50ml €12,95).
 
In onze vorige nieuwbrief hebben we hem al genoemd: de Discovery Kit, het 6 stappenplan van Cenzaa voor maar €99

Er zijn 7 verschillende Kits, voor ieder huidtype passende producten.
Stap 1: reinigen,
Stap 2: dieptereiniging,
Stap 3: power serum,
Stap 4: 24h crème,
Stap 5: gezichtsmasker,
Stap 6: zonbescherming.

Samen kunnen we bepalen welke Kit het best bij jou past. Maak met deze producten een heerlijke behandeling thuis nu dat voorlopig nog niet bij ons in de salon kan.
En geniet later ná van de kortingsbonnen..!
 

Wij hopen je met al deze tips en aanbiedingen een oplossing te bieden voor het niet naar de salon mogen komen. Zo blijf jij mooi en blijven wij bestaan.
 
Tot héél snel (we blijven hopen)!
Lieve groeten van Dorien en Leonie
 
 
 
 
 
 

ONZE VOORLAATSTE NIEUWBRIEF

Beste klant van Ins & Outs beauty,

Je hebt het vast wel gehoord, we mogen nog langer niet behandelen, erg jammer! Ook de winkel moet gesloten blijven, maar we mogen wel bestellingen noteren en de producten bij je thuis brengen!
Bel of mail ons of neem een kijkje in de webshop op www.insoutsbeauty.nl.

Om te voorkomen dat je huid er straks uitziet als een uitgedroogd appeltje, willen wij je graag attenderen op de fijne Cenzaa producten die wij verkopen.

 
 
Om kennis te maken, hebben wij een prachtige Cenzaa Discovery Kit. Deze mooie bewaarbox met lade bevat 7 producten waar je gemiddeld 2 maanden je gezicht mee kunt verzorgen. De set bestaat uit het 6 stappenplan van Cenzaa (milk en lotion zijn samen stap 1, vandaar 7 producten). Voor een ieder die denkt dat dit teveel werk zou zijn: dit is een toptijd om dat eens te testen. Ik weet zeker dat de tijd om je huid wat extra aandacht te geven je enorm mee zal vallen!
Een leuke challenge en een enorme huidverbetering!

In onze webshop op www.insoutsbeauty.nl kun je de verschillende Discovery Kits vinden.
 
Voor een ieder die dit 6 stappenplan al gebruikt, zouden wij onze nieuwe 360-Skincode-Mandelico-Glow-Peel willen adviseren. Dit product bevat amandelzuur, waardoor de huid sneller vernieuwt en direct een frisse uitstraling heeft. Fijne lijntjes en pigmentvlekjes verzachten, de huid voelt gladder aan en wordt beter gehydrateerd. Bij dit product is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen UV licht. Dus sluit overdag af met een sunprotect, dit kan ook met een kleurtje (BB of CC cream), zo kun je de dag stralend beginnen!
 
Leonie en ik kennen jouw huid en kunnen aan de hand van een paar vragen bepalen welke Discovery Kit of welke Peelcrème het beste bij jouw huid past. Bel of mail ons, dan kun je zo snel mogelijk aan de slag!
Bij bestelling van (één van) deze producten krijg je een leuk cadeau van ons.
Bestellen is ook mogelijk via de webshop.

Achter de schermen zijn Leonie en ik druk bezig met het optimaliseren van de website. Kijk voor de laatste nieuwtjes op www.insoutsbeauty.nl.
Er zullen geregeld aanpassingen zijn en mis je informatie, laat het ons weten, we willen ons graag verbeteren.

Sterkte met de verlengde lockdown en blijf gezond!
We hopen je vanaf 10 februari weer te mogen begroeten.

Hartelijke groet,
Dorien en Leonie